Tuesday, April 8, 2008

Max Mosley

För några veckor sedan fick New Yorks guvenör Elliot Spitzer säga upp sig med omedelbar verkan sedan hans eget bigbrothersystem kommit på honom med att betala tusentals dollarz till en ung dam i utbyte mot klapp och kyss.

Max Mosley är chef för FIA vilket i praktiken betyder att han är Formel 1 sportens mäktigaste man. Han är Formel 1's Platini.
Max Mosley blir nu häromdagen filmad i en klassisk "London Dungeon" som Misfits sjöng om tillsammans med inte mindre än fem prostituerade ryskor idkande sadomasochistiskt samlag under ett rollspel där han bland annat spelade en nazistisk lägekommendant (till hans försvar ska väl nämnas att han också var lägerfånge under timmarna i kammaren)
Nämnas bör att han pratade tyska, hade en läderpiska och. För att göra det hela ännu bättre. Far och mor Oswald och Diana mosley gifte sig i Joesf Goebbels (ni vet han vars fru förgiftade sina barn så dem inte skulle behöva leva i en värld utan nationalsocialsm) atlejé med självaste Hitler närvarande.

Nu tycker jag att vi läsare ställer oss upp i en stående ovation, Mosley har satt rekord i att förstöra sitt varumärke. Way to go, en stor applåd.

No comments: