Friday, November 21, 2008

Produktest: Brakspear Oxford Gold

En liten minispecial innan der grosse spezial. Organisk öl! Den självklara hösttrenden på bolaget. det finns massor det är lika tydligt markerat som nyheterna.
Oxford Gold är väl ytterliggare en brittisk ale känns alltid lite standard här på bloggen, inte som att min värld kommer skakas. Det är alltid habilt, lite sådär rustikt och rätt gott. En och annan har tagit mig till britannien, många andra har mest tagit mig till kylen för nått vanligt enkelt utan krusiduller. Nåja nu kör vi.
Mycket brödig i doften, fin gyllene färg, oj det här var riktigt fint. Mycket intressanta smaker i hela gommen. Det är friskt och en mustig beska en eftersmak som nog kommer sitta längre än de 4.6% alkohol den här innehåller.
Ja vafan det är gott, beskan är mäktig och överskuggar en hel del. liksom nästan bränner sig fast i mitten på tungan och i kinderna.
Gott Gott Gott.
Ett annat plus är ju att det här är oganiskt, jag gillar faktiskt organiska produkter. Roskilde Festival satsade stort i år och allt var lyckat, vinet var gott, de orangea kings ciggen fantastiska och tröjan är skön. Organiskt är bra. Kvalitet.

No comments: